Kanske det viktigaste av allt

Kanske det viktigaste av allt

När du startar din blogg, ha i åtanke att du inte kommer få en megastor blogg över en natt, med flera 100.000 läsare. Låt anledningen till att du börjar blogga vara för att du vill förmedla något eller för att du bara vill skriva för din egen skull och för dem som är intresserade av att läsa det du skriver. Då kommer du istället bli glad när du märker att antalet läsare ökar och inser att folk tycker att det du skriver är roligt och intressant.

Startar du en blogg bara för att du hoppas på att bli känd så är du nog fel ute och då lär du tröttna snabbt när du skriver inlägg efter inlägg men inte lyckas få alla de där läsarna som du trodde skulle dyka upp hyfsat direkt.

Håll alltid en glad och trevlig ton och tänk på hur du beter dig och uppfattas, för startar du en blogg blir den ju automatiskt ditt varumärke. Om du istället är kaxig och provocerande så kommer det vara exakt så ditt varumärke kommer att speglas, det är inte kul för någon. Så ha alltid i åtanke hur du uppför dig på internet.kale