Hur ser din livsstil ut och gillar du att resa?

Hur ser din livsstil ut och gillar du att resa?

Livsstilsbloggare ser vi överallt och trots det, så verkar alla lika populära och ha lika många läsare. Lever du ett intressant liv, är alltid i farten och vill visa upp varje del i din blogg så varför inte, det verkar ju fungera alldeles utmärkt för att locka läsare. Så uppenbarligen måste det vara väldigt intressant att läsa om andras liv. Sitter du nu och tänker att, nja jag vet inte om mitt liv är så intressant som de stora bloggarnas är, men det gör ingenting. Ärligt talat så var nog inte alla storbloggares liv jätte-intressanta innan heller. Man får bygga upp det eftersom och vinkla inläggen så det blir så intressant det kan bli och med tiden får du kanske råd att upprätthålla samma intressanta livsstil som de andra storbloggarna. Kanske har du ett väldigt socialt liv med mycket fester och middagar, kanske har du ett yrke som du trivs med och kan skriva om för att det även skulle kunna vara intressant för dina läsare. Även om du kanske inte själv tycker att ditt liv är så värst intressant så finns det kanske andra som tycker det. Ett sätt är ju alltid att vara rak och ärlig och inte ljuga ihop en massa utan leva livet man lever och hoppas att man är tillräckligt intressant för att omvärlden ska uppmärksamma just dig och din blogg.

En reseblogg skulle inte vara helt fel

Gillar du att vara ute och resa och upptäcka världen? Då ska du kanske satsa på att att driva en reseblogg och lägga upp tilltalande bilder från alla dina olika resmål och komma med tips på platser som är värda att besöka och vad som kan vara bra att tänka på i länderna du besöker. Har du tagit ett sabbatsår för att ge dig ut och resa runt till olika länder eller kanske bara ett eller två olika länder så kan det ju absolut vara värt att blogga om. Dela med dig av dina erfarenheter från hela resan, det finns så mycket att känna till när man ska ut och resa, så har man aldrig rest runt innan så är en reseblogg med all säkerhet ett bra sätt för läsare att få tips och råd på vad man ska tänka på.

Ibland finns det ju faktiskt företag som vill anställa personer för att just resa runt och besöka platser och bo på deras hotell för att göra reklam och guida kommande kunder som bokar resor.

Tänk vilken lyx att inte bara få resa runt och besöka olika länder och upptäcka vad som erbjuds och bo på fina hotell utan att du dessutom får betalt för att uppleva allt detta. De gäller bara att utforska olika platser och skriva om din resa.kale