Bestäm vilken typ av bloggare du ska vara

Bestäm vilken typ av bloggare du ska vara

När du börjar blogga finns det ju hur mycket som helst som du kan välja att blogga om. Men kanske blir det ibland svårare att skriva när du kan skriva om exakt vad som helst, och för att hitta läsarna som vill stanna kvar och läsa kan det ju vara bra att välja vad du vill hålla dig till att skriva om. Har du någon hobby? Någonting som du i stort sett alltid tänker på och lägger din lediga tid på?

En sportblogg kanske

Kanske är du intresserad av ridning och lägger all din lediga tid på hästarna och i stallet. Tävlar du på elitnivå eller bara tycker det är kul att rida runt i skogen hemmavid för att du mår bra av det? Oavsett vilket av det så kan du ju blogga om hästar och ridning. Tipsa om saker som du tycker är bra och som du tycker är mindre bra. Ställ frågor till dina läsare om deras åsikter och diskutera sporten ni har gemensamt tillsammans bland kommentarerna.

Design

Du håller kanske på med design av något slag, du har en dröm om att starta eget och sälja ditt eget designade skomärke. Låt dina läsare få följa med på resan från dröm till verklighet och följa hela processen från skiss till färdig sko. Låt dem följa med på jaken efter leverantörer och återförsäljare. Även om din resa kommer bestå av både bakslag och framgång så kan du gå hand i hand med andra med liknande drömmar genom din blogg och dela med dig av dina erfarenheter till andra.kale