Fördelarna med att vlogga

Fördelarna med att vlogga

När du har tagit steget att starta en vlogg och samlat mod till dig för att sätta dig framför kameran och öppna upp dig inför hela internet så har du garanterat tagit dig igenom det jobbigaste, för är man inte van att stå framför kameran kan det säkert kännas stelt och konstigt första gången.

Men ju fler videos du spelar in desto mer vänjer du dig och tillslut kommer det att kännas som det mest naturliga i världen.

Ibland är det lättare att uttrycka sig genom ord

När du spelar in videos har du kanske redan bestämt dig för vad du vill förmedla eller så kanske du låter det komma allt eftersom och videon blir som att du sitter och pratar med dina följare. Det blir mer naturligt och du kan lättare förklara hur du menar med vissa saker du säger istället för att det ska missuppfattas och du ska behöva be om ursäkt och förklara dig över hur du menar i ett senare inlägg. Dessutom, om du känner att det var en del som du blev missnöjd med eller känner att det kan tolkas fel när du själv kollar igenom ditt videoklipp, så kan du ju alltid klippa bort den delen när du redigerar din video, innan du väljer att publicera den.kale